De Stinger Food Sessions Podcast

Vanaf de Stingerbol op het World Food Center terrein spreken twaalf bevlogen Food ondernemers over thema’s als innovatie, groeipijnen, het geheim van verpakkingen, uitdagingen bij samenwerkingen en het produceren in de lange en korte keten. De podcastserie laat de drive zien van de ondernemers. Maar ook waar ze soms ’s nachts van wakker liggen, wat ze trots maakt en hoe ze doorgaan waar anderen stoppen. Tijdens de opnames zijn er steeds twee ondernemers, die enorm van elkaar verschillen, met elkaar aan tafel gezet.

De Stinger Food Sessions podcast is een co productie tussen het World Food Center, NEON Food Network, Regio Foodvalley en Proeftuin Wageningen. Met deze zesdelige serie brengen we de diversiteit van de wereld van food in beeld. Van marktleiders tot start ups en van food innovators tot ambacht. Allen zijn zo verschillend, maar wat hen verbindt is dat zij uiteindelijk zorgen voor wat de consument eet en drinkt. We hebben nu zes afleveringen gemaakt, maar er is nog zoveel meer te vertellen.

Iedere twee weken verschijnt er een nieuwe aflevering, dus zorg ervoor dat je abonneert op onze podcast in je favoriete podcast app.

 

Beluister nu de afleveringen: