NEON Food Bijeenkomst 1

Datum: donderdag 15 maart 2018   |   Tijd: van 10:00 tot 12:00   |   Locatie: World Food Center, Kazerneterrein te Ede

De eerste bijeenkomst stond in het teken van de feestelijke lancering van het NEON food netwerk, waarbij u aan tafel gaat met collega-ondernemers die van elkaar willen leren en ideeën willen opdoen.

Bedankt dat u de tafel, uw tijd en uw gedachten met ons wilde delen.


Programma:



NEON Food Bijeenkomst 1

In gesprek met voormalig lector Gezonde Pluimveehouderij en medeoprichter Ruud Zanders van Kipster. Zij bouwden de winstgevende en meest duurzame kippenstal van Nederland en maakten met Lidl de afspraak om vijf jaar lang de eieren af te nemen en in de schappen te leggen.

NEON Food Bijeenkomst 1

Feestelijke opening van het netwerk door Willemien Vreugdenhilwethouder Economie en Regio Foodvalley van de Gemeente Ede.

NEON Food Bijeenkomst 1

Schuif aan bij een exclusief streekdiner ontworpen en bereid door chef Edwin van den Oever van Het Oude Politiebureau i.s.m. fermentatiespecialist Christian Weij bij zijn nieuwe SmaakPark.

NEON Food Bijeenkomst 1

Een presentatie van de actuele plannen voor het World Food Center door Harry Veldhuis, de Area Development Manager van het WFC.